COMPLETE TRANSFORMATIE IN 12 WEKEN

Wil jij afvallen, een gezondere levensstijl en fitter voelen?
Doe dan mee met het transformatie programma!

 

Dit programma is een 12-weeks traject waarbij je shape en levensstijl volledig worden getransformeerd door middel van een compleet voedings- en trainingsprogramma, een transformatie-gids en intensieve (fitness) coaching.

 

We bekijken wekelijks je progressie en passen je persoonlijke plan aan. Dit programma is inclusief HIIT-challenges waarbij we je wekelijks uitdagen om een echte NO Excuses-mentaliteit te ontwikkelen.

Durf jij de uitdaging aan om zowel je leven als je shape te transformeren?

Je kunt op elk gewenst moment starten

 

 

kom in jouw beste shape!

Voor iedereen

Wil jij je shape compleet transformeren? En je lifestyle transformeren tot een compleet nieuwe, gezonde levenswijze? 

Doe dan mee met onze nieuwe TRANSFORM 2.0 programma! 

Wil je liever met je partner de challenge aangaan? Kies dan voor het duo pakket!

Fotoshoot
beperkt aantal plekken

Transformatie inclusief fotoshoot?

TRANSFORM 2.0

Fitness coaching

VOEDING

Je voeding wordt afgestemd op jouw doel en levensstijl. Elke week ontvang je een persoonlijke voedingsplan die aansluit op jouw doel. Daarnaast ontvangt je een complete transformatie guide waarin alles rondom voeding word uitgelegd zodat je zelf aan de slag kunt met jouw nieuwe lifestyle.

Fitness coaching

TRAINING & ONLINE HIIT WORKOUTS

Je krijgt een trainingsplan van 12 weken (3 – 4 trainingen per week) waarbij je elke week HIIT challenges online kunt volgen via je persoonlijke inlog. De trainingen, die je bij zult houden in een workout tracker, zullen iedere 2 weken variëren. Ook zullen we je trainingstechniek verbeteren door middel van persoonlijke feedback, tips & cues.

Fitness coaching

MINDSET

Met (fitness) coaching helpen wij jou op het gebied van voeding, training en je mindset. Wij begeleiden jou naar de beste versie van jezelf. Op elk aspect van je leven proberen wij jou te coachen en te ondersteunen. Binnen het TRANSFORM 2.0 programma verwachten we een echte no-excuses mindset en zullen we jou uitdagen om je grenzen te verleggen. 

Zij gingen je voor

TRANSFORMATIE FOTOSHOOT EDITIE

Wil jij je transformatie bekronen met een echte fitness fotoshoot? Dan is de fotoshoot editie wat voor jou. Samen met 5 dames gaan we deze TRANSFORM uitdaging aan. Na de challenge zal er een fotoshoot plaatsvinden op een vette fitness locatie en maken we er een onvergetelijke dag van!

DOE MEE AAN DE FOTOSHOOT EDITIE!

TRANSFORM 2.0

Francis de Jager

NOEX Client

Ik heb meegedaan aan de transformatie challenge bij NOEX en heb jij net als ik had moeite met afvallen? Dan kan ik je zeker Mirjam aanraden als coach!

Mirjam maakt n.a.v. jouw behoeften een eetschema waarin je geen doelgroepen hoeft te vermijden. Zelf dacht ik altijd; ik mag geen koolhydraten eten maar wat mag ik dan wel? Ik heb geleerd hoe ik op een gezonde manier kan afvallen, waarbij je levensstyle en mindset belangrijk is. Daarnaast past gelukkig ook nog een wijntje en een chocolaatje 😉

Marije Ruijter

Noex client

Ik heb de transformatie challenge gevolgd bij Noex Fitness
en kan het zeker iedereen aanraden.

Ik sportte regelmatig en dacht dat ik redelijk gezond at. Ik was tijdens Corona wat kilo’s aangekomen en wilde hier graag vanaf. Het fijne aan de begeleiding bij Noex is dat het heel persoonlijk is. Er wordt gekeken naar jouw doel en hoe je dat kunt bereiken. Naast het sporten en een voedingsschema word je ook uitgelegd waarom je welke voeding nodig hebt. Op deze manier krijg je ook een goed basis mee voor na de begeleiding.

Ik ben erg tevreden met het resultaat en ben mij veel bewuster van wat ik eet en wat mijn lichaam nodig heeft.

Tess van Rhijn

Noex client

Ik kan Mirjam aan iedereen aanraden! Super begeleiding / coaching. Een coach die niet alleen kijkt naar de cijfertjes, die samen met jou realistisch doelen stelt en daar samen aan gaan werken!

Ik had mijn doelen niet kunnen bereiken zonder de hulp van Mirjam!