COMPLETE TRANSFORMATIE IN 12 WEKEN

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het is een 12 weken traject waarbij zowel je shape als je levensstijl totaal transformeert doormiddel van een compleet voedingsprogramma, trainingsprogramma en transformatie guide (en nog veel meer) met (fitness) coaching.
Verleg je grenzen met TRANSFORM 2.0.


Wekelijks bekijken we jouw progressie & passen we jouw persoonlijke plan aan.
Dit programma is inclusief HIIT Challenges waarbij we jou wekelijks uitdagen om een echte
NO Excuses mindset aan te leren.

Durf jij de uitdaging aan om jouw leven én shape te transformeren?

STARTDATUM TRANSFORMATIE CHALLENGE:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

alleen voor vrouwen

Het transformatie programma is speciaal ontwikkeld voor en door vrouwen. Wil jij je shape compleet transformeren? En je lifestyle transformeren tot een compleet nieuwe, gezonde levenswijze?

Doe dan mee met onze nieuwe TRANSFORM 2.0 programma! 

Fotoshoot
beperkt aantal plekken

Transformatie inclusief fotoshoot?

TRANSFORM 2.0

Fitness coaching

VOEDING

Je voeding word afgestemd op jouw doel en levensstijl. Elke week ontvang je jouw persoonlijke voedingsplan wat aansluit op jouw doel. Je ontvangt een complete transformatie guide waarin alles rondom voeding word uitgelegd zodat je zelf aan de slag kunt met jouw nieuwe lifestyle.

Fitness coaching

TRAINING & ONLINE HIIT WORKOUTS

Je krijgt een trainingsplan van 12 weken (optie: voor 3 of 4 keer per week) waarbij je elke week HIIT challenges online kunt volgen via je persoonlijke inlog. Elke 2 weken zullen de trainingen anders zijn wat je kunt bijhouden in een workout kalender. Ook zullen we je trainingsprestaties perfectioneren doormiddel van filmpjes.

Fitness coaching

MINDSET

Met (fitness) coaching helpen wij jou op het gebied van voeding, trainingen en je mindset. Wij begeleiden jou naar de beste versie van jezelf. Op elk aspect van het leven proberen wij jou te coachen en te ondersteunen. Met het TRANSFORM 2.0 programma streven we naar een echte no-excuses mindset en zullen we jou uitdagen om je grenzen te verleggen. 

Zij gingen je voor

TRANSFORMATIE FOTOSHOOT EDITIE

Wil jij je transformatie bekronen met een echte fitness fotoshoot? Dan is de fotoshoot editie wat voor jou. Samen met 5 dames gaan we deze TRANSFORM uitdaging aan. Na de challenge zal er een fotoshoot plaatsvinden op een vette fitness locatie en zullen we deze dag afsluiten met een lunch/dinner. 

DOE MEE AAN DE FOTOSHOOT EDITIE!

TRANSFORM 2.0

SOLO

179
P.mnd
 • 12 weken programma
 • Wekelijkse check-in's met je coach
 • Elke 4 weken meting op afspraak
 • Voedingsplan op maat wat wekelijks word aangepast
 • Trackingsheet
 • Compleet trainingsprogramma
 • Wekelijkse HIIT Challenges (online)
 • Transformatie Guide (t.w.v. €55,-)
 • Grootste transformatie maakt kans op €100,- cadeaubon
Popular

DUO

149
P. mnd/p.p.
 • 12 weken programma
 • Wekelijkse check-in's met je coach
 • Elke 4 weken meting op afspraak samen met je partner in crime
 • Voedingsplan op maat wat wekelijks word aangepast
 • Trackingsheet
 • Compleet trainingsprogramma
 • Wekelijkse HIIT Challenges (online)
 • Transformatie Guide (t.w.v. €55,-)
 • Grootste transformatie maakt kans op €100,- cadeaubon

Francis de Jager

NOEX Client

Ik heb meegedaan aan de transformatie challenge bij NOEX en heb jij net als ik had moeite met afvallen? Dan kan ik je zeker Mirjam aanraden als coach!

Mirjam maakt n.a.v. jouw behoeften een eetschema waarin je geen doelgroepen hoeft te vermijden. Zelf dacht ik altijd; ik mag geen koolhydraten eten maar wat mag ik dan wel? Ik heb geleerd hoe ik op een gezonde manier kan afvallen, waarbij je levensstyle en mindset belangrijk is. Daarnaast past gelukkig ook nog een wijntje en een chocolaatje 😉

Marije Ruijter

Noex client

Ik heb de transformatie challenge gevolgd bij Noex Fitness
en kan het zeker iedereen aanraden.

Ik sportte regelmatig en dacht dat ik redelijk gezond at. Ik was tijdens Corona wat kilo’s aangekomen en wilde hier graag vanaf. Het fijne aan de begeleiding bij Noex is dat het heel persoonlijk is. Er wordt gekeken naar jouw doel en hoe je dat kunt bereiken. Naast het sporten en een voedingsschema word je ook uitgelegd waarom je welke voeding nodig hebt. Op deze manier krijg je ook een goed basis mee voor na de begeleiding.

Ik ben erg tevreden met het resultaat en ben mij veel bewuster van wat ik eet en wat mijn lichaam nodig heeft.

Tess van Rhijn

Noex client

Ik kan Mirjam aan iedereen aanraden! Super begeleiding / coaching. Een coach die niet alleen kijkt naar de cijfertjes, die samen met jou realistisch doelen stelt en daar samen aan gaan werken!

Ik had mijn doelen niet kunnen bereiken zonder de hulp van Mirjam!

Our about

Meet your coach!

Mijn missie is om met NOEX mijn cliënten de kennis en het zelfvertrouwen te geven om een nieuwe (gezonde) levenswijze te creëren met een sterk lichaam en een solide mindset.

Als coach is het mijn missie om jou te begeleiden om jouw persoonlijke doelen te behalen doormiddel van de protocollen van NOEX.