Wie ben ik

Welkom bij NOEX!

MIRJAM MEIJVOGEL
Mijn naam is Mirjam Meijvogel, ik ben geboren in 1989 te Katwijk. Na jaren in fitnesscholen te hebben gewerkt waarin ik veel fitness/danslessen heb gegeven, ben ik verhuisd naar Atlanta USA. Ik heb hier 2 jaar gewoond en heb ik een voedingsstudie gevolgd. Daarnaast heb ik deelgenomen aan een (bodybuilding) bikini wedstrijd wat mijn passie voor fitness een flinke boost heeft gegeven. Ik ben daar 2x in top 5 geplaats (3e + 5e plaats). Mijn interesse in voeding was hierdoor flink gestegen en daardoor ben ik voedingsdeskundige gaan studeren om vervolgens een eigen bedrijf te starten. Begin september 2018 ben ik vervolgens weer het podium opgegaan voor een fitness/beauty/fashion wedstrijd – WBFF, hier ben ik 2e geworden. Mijn passie voor fitness (en voeding) blijft groeien omdat het je niet alleen lichamelijk uitdaagt maar ook mentaal. Uiteraard staat gezondheid altijd bovenaan en is het belangrijk dat je naast het behalen van doelen ook van het leven geniet. Een gebalanceerd leven is een rijk leven.

Ondertussen heb ik veel kennis opgedaan door middel van opleidingen en cursussen. Het behalen van persoonlijke doelen vergt niet alleen kennis, maar ook de nodige discipline. En hierin ondersteun ik je graag. Niets is onmogelijk en daarom wil ik iedereen inspireren om doelen te stellen en er volledig voor te gaan. Je krijgt er ontzettend veel voor terug!

– Mirjam Meijvogel


NUTRITION

Ben je niet echt van het sporten? Geen probleem! Je hoeft namelijk geen sporter te zijn om bij ons aan te kloppen.

Geen strenge(crash) diëten, want het is de bedoeling dat we samen een eet- en leefpatroon vinden dat bij je past en dat op lange termijn vol te houden is. Zo voorkom je dat je terug valt in oude gewoontes, en werk je toe naar een resultaat dat blijvend is.

Voeding kan ook een invloed hebben op het humeur en de dagelijkse energiehuishouding. Ook hierin kunnen wij rekening houden in jouw persoonlijke plan.

FITNESS

Alle sporters zijn uiteraard ook welkom! Zowel de fanatieke sporters als de als-het-uitkomt sporter. Het is belangrijk dat je voeding word aangepast aan jouw activiteit level & je trainingsschema aansluit op jouw leven.

Wil je een trainingsschema bij je plan? Alles word op maat gemaakt wat het beste voor jouw werkt. Iedereen is anders en daarom maken wij persoonlijke plannen. Bij fitness gaat het niet alleen om simpelweg het plan uit te voeren. Maar in het begrijpen van wat werkt en wat niet werkt, en het plan regelmatig aan te passen en wijzigen naar de klant zijn/haar vereisten.

Wij streven naar een prettige samenwerking waarin we naast korte termijn resultaten ons ook richten op lange termijn resultaten. Fitness is een lifestyle en een mindset, hierin willen wij jou zo veel mogelijk bij helpen om dit onder de knie te krijgen. Ons doel is om jou te helpen je doelen te bereiken terwijl we blessures en plateaus vermijden.


NOEX FITNESS is er voor jou en jouw persoonlijke doelen!
Ben jij er klaar voor?
NO EXCUSES  JUST HARD WORK & GREAT RESULTS