Afvallen

Girl, you already got what it takes

Afvallen

startdatum fotoshoot zomer editie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

TRANSFORM 2.0 Fotoshoot zomer editie

Wil je meedoen aan het TRANSFORM 2.0 programma en je transformatie bekronen met een echte fitness fotoshoot? Dan is de fotoshoot editie wat voor jou! 

Wij zoeken maximaal 6 – 8 dames waarmee we deze TRANSFORM uitdaging aan gaan dus wees op tijd met aanmelden. Deze fotoshoot editie zal maar 1x per jaar worden georganiseerd. 

Ben jij degene die wij zoeken? 

Locatie zomer editie fotoshoot: Nyma Gym te Nijmegen 

Hoe kun je meedoen aan de fotoshoot zomer editie?

Voor de TRANSFORM 2.0 fotoshoot editie hebben we maar een beperkt aantal plekken. Om deel te kunnen nemen aan de fotoshoot editie moet je de volgende stappen volgen:

AANMELDEN

Na aanmelding voor de fotoshoot editie ontvang je een formulier met een aantal vragen. Laat ons weten hoe gemotiveerd jij bent en waarom jij bij de gekozen dames hoort. Na het invullen van het formulier gaan wij een selectie maken van de dames.

PROGRAMMA

Wanneer jij bent gekozen voor de fotoshoot editie ontvang je een uitnodiging voor de intake. Het programma zelf zal hetzelfde zijn als bij alle andere deelnemers, maar bij de fotoshoot editie word er iets meer van je verwacht zoals het delen van jouw journey.

FOTOSHOOT

Na 12 weken zal de fotoshoot plaatsvinden en zullen er professionele foto's gemaakt worden. Je ontvangt 3 - 5 bewerkte foto's. Ook worden deze foto's gebruikt voor NOEX.

Behind the scene's fotoshoot April 2023

WIJ ZOEKEN 6 - 8 DAMES DIE HUN TRANSFORMATIE WILLEN VASTLEGGEN

Transform 2.0 fotoshoot

Wij zoeken 6-8 dames die meedoen met het transformatie programma en hun transformatie journey willen delen. Deze groep dames zullen aan het eind van het programma hun transformatie vastleggen doormiddel van een fitness (outdoor) fotoshoot in Nijmegen. Benieuwd naar het transformatie programma?

Menstruatiecyclus