Afvallen

Kom in je beste shape en sluit af met een fotoshoot

Afvallen

startdatum fotoshoot zomer editie

Heb jij ook problemen met afvallen?

Of herken jij jezelf in de volgende punten?

 • – Ik zie geen progressie terwijl ik wel genoeg train
 • – Ik zou ook graag een killerbody willen hebben 
 • – Ik heb een echte stok achter de deur nodig 
 • – Ik heb geen idee wat ik aan het doen ben in de sportschool
 • – Afvallen lukt niet
 • – Ik zou graag mijn beste shape willen bereiken en vastleggen
 • – Ik wil meer structuur en het kunnen combineren met een drukke baan/gezin
 • – Naar de sportschool gaan is een hoge drempel
 • – Moeite met het behouden van een consistent gezond eetpatroon.
Fotoshoot

Wij hebben dé oplossing voor jou

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Ons op maat gemaakte coaching pakket is ontworpen om jou te helpen deze obstakels te overwinnen en blijvende resultaten te behalen. Samen met een groep dames gaan we werken aan onze persoonlijke doelen en sluiten we het coaching traject af met een professionele fotoshoot. Kom in jouw beste shape samen met NOEX en leg je shape vast met professionele fotografen. Be part of our community!

Coaching op maat

Met ons wetenschappelijk onderbouwde methode maakt jouw coach alle plannen op maat om jouw doelen te kunnen behalen.

 

Je staat er niet alleen voor!

Doormiddel van een groepsapp en regelmatig afspraken met de dames, motiveren en helpen we elkaar. Ook is jouw coach 24/7 beschikbaar ter ondersteuning.

Wat houdt Transform Fotoshoot in

Coaching programma op maat met complete voedings en trainingsplannen. Inclusief metingen op afspraken en online inchecken met regelmatige aanpassing van de plannen

Groepsapp en regelmatig afspreken met een groep dames, we doen het samen

Jouw Transformatie vastleggen met een professionele fotoshoot waarbij je 3 - 5 professioneel bewerkte foto s krijgt.

Waarom NOEX

Bij Noex krijg je persoonlijke aandacht, afgestemd op jouw unieke doelen, behoeften en omstandigheden. Geen one-size-fits-all aanpak, maar een programma dat bij jou past. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van fitness, voeding en coaching, kun je vertrouwen op onze expertise om je te begeleiden naar blijvend succes. Of je nu een beginner bent of ervaren, jong of oud, bij Noex is iedereen welkom. Onze programma’s zijn ontworpen om haalbaar en toegankelijk te zijn voor alle fitnessniveaus.

Werk aan jouw beste shape en leg dit vast met een fotoshoot!

FOTOSHOOT LOCATIE, NYMA GYM

Zij gingen je voor

Fotoshoot

Wil jij dit ook?

OF MAIL NAAR INFO@NOEXFITNESS.NL

Maak deel uit van een community van gelijkgestemde individuen die elkaar ondersteunen, aanmoedigen en inspireren op weg naar hun doelen.

We gaan bijna weer van start

FOTOSHOOT

Coaching met fotoshoot

Dit coachingpakket biedt jou niet alleen de begeleiding die je nodig hebt, maar ook een unieke samenwerking! Je investeert in het coachingprogramma, en wij nemen de kosten voor de fotoshoot op ons. Tijdens jouw traject deel je jouw reis op social media, waarbij de foto’s die we samen maken, worden gebruikt voor NOEX-doeleinden. Een win-winsituatie waarin jouw transformatie niet alleen persoonlijk is, maar ook anderen kan inspireren. Liever geen samenwerking? Scroll dan nog even naar beneden.

Wat krijg je allemaal?

 

 • – Intake op afspraak (met huidplooimeting)
 • – Elke 4 weken meten op afspraak
 • – Compleet voedingsadvies op maat
 • – Compleet trainingsadvies op maat
 • – E-book Transformatie guide
 • – Online wekelijks inchecken bij je coach
 • – Trackingsheet
 • – Receptenboek met heerlijke (en makkelijke) recepten
 • – Fotoshoot 
 • – 3-5 bewerkte foto’s
 • – Groepsapp met de fotoshoot dames
 • – Gezamenlijke wandelingen
 • – Kennismakings- en afsluit borrel met de groep
 • – Workshop (ter voorbereiding van de fotoshoot)

Mijn werkwijze

Mijn werkzaamheden vinden plaats in mijn gezellige praktijk, gelegen in Rijnsburg, nabij Leiden. Ik hanteer een persoonlijke en eigentijdse benadering. Ik zal niet je hele eetpatroon omgooien maar ik zal deze aanpassen op een manier wat voor jou het beste werkt en waarmee jij het beste resultaten boekt. Bovendien is het waardevol als de resultaten die je behaalt ook op de lange termijn behouden blijven, toch? Naar mijn overtuiging en gebaseerd op mijn ervaring is dit de meest effectieve aanpak. Ik werk met haalbare, realistische stappen en verstrek advies dat nauwkeurig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie, zowel met voeding als met training. Mijn missie is om jou te helpen jouw persoonlijke doel te bereiken op een positieve en toegankelijke manier.

online fitness coach

GET IN THE BEST SHAPE OF YOUR LIFE

We zijn er om je te begeleiden, te inspireren en te ondersteunen op je reis naar een gezonder, sterker en gelukkiger leven. Bezoek onze website op www.noexfitness.nl en ontdek hoe Noex het verschil kan maken in jouw welzijn en fitnessdoelen. Sluit je aan bij onze gemeenschap en laat Noex je leiden op je weg naar succes!

Liever geen samenwerking?

Je hebt ook de mogelijkheid om geen samenwerking aan te gaan. In dat geval zullen de kosten voor de fotoshoot voornamelijk voor jouw eigen rekening zijn, en je zult meer foto’s ontvangen waaruit je zelf kunt kiezen. Er is geen verplichting om iets op sociale media te plaatsen, en het gebruik van de fotoshootfoto’s zal alleen plaatsvinden na overleg.

Kies hier je plan

FAQs

Ik heb geen ervaring met krachttraining, kan ik dan wel meedoen?

Absoluut! Ervaring is niet vereist; jouw coach staat klaar om je te begeleiden. Je kunt zelf beslissen of je thuis traint of in de sportschool, en we stemmen het plan af op jouw ervaringsniveau. Bovendien kun je video's van je training opsturen, zodat wij je kunnen assisteren bij het verbeteren van je houding.

Ik eet graag vegan, houden jullie hier dan rekening mee?

Natuurlijk! Wij houden absoluut rekening met jouw voorkeuren, zelfs als je bepaalde voedingsproducten niet lekker vindt of er allergisch voor bent. Het voedingsplan wordt op maat gemaakt, zodat iedereen kan deelnemen.

Ik heb geen ervaring in fotoshoots, is dat erg?

Zeker niet! Er is geen ervaring vereist. We zullen halverwege het coaching traject een workshop plannen waarin we samen gaan trainen en de oefeningen zullen doornemen die we tijdens de fotoshoot willen uitvoeren. De fotoshoot zelf zullen we tot in de details plannen, zodat jij goed voorbereid bent. Bovendien zal jouw coach gedurende de shoot aanwezig zijn om je indien nodig aanwijzingen te geven en te begeleiden.

Get in touch!

Doe je ook mee of heb je misschien vragen?
Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op!

OF MAIL NAAR INFO@NOEXFITNESS.NL

From our clients

Ik deed mee aan de TRANSFORM challenge 2.0 Fotoshoot editie. Mirjam is een hele goede, liefdevolle en eerlijke coach. Door haar kennis en ervaring weet zij precies hoe jij je doel(en) kunt behalen. Ze streeft er ook naar om daar alles aan te doen en jou zo goed mogelijk te begeleiden zodat jij ook je doel(en) behaald. Mirjam heeft zelf ook (soortgelijk) de challenge gevolgd waardoor zij exact weet wat jij doormaakt en jou hierin kan steunen in moeilijke situaties tijdens de challenge. Ik kan je verzekeren als jij Mirjam kiest als jou coach, je niet alleen een coach maar ook een begrip en liefdevolle vriendin erbij krijgt. Ze is echt een kanjer! Lorraine Teijgeman

Je lifestyle verbeteren onder begeleiding van Mirjam is ontzettend fijn. Ze luistert goed naar je behoeften en doelen en past hier de schema’s op aan, waardoor je op een fijne manier naar je doel toe werkt. Ik ben bij Mirjam gekomen na mijn zwangerschap en heb me altijd op mijn gemak gevoeld, ondanks dat je je lichamelijk wat minder zelfverzekerd voelt. Ze is een topper en ik raad haar zeker aan! Charlotte

Ik heb nu 2x meegedaan aan de transform challenge 2.0. Beide keren met een ander doel en mijn doelen heb ik zeker behaald door Mirjam! Ik was bekend met fitness maar boekte weinig resultaat. Bij Mirjam heb ik super veel resultaat geboekt en dat staat vastgelegd met de onwijs gave fotoshoot. Dit is echt een hele leuke ervaring die ik iedereen zou aanraden. Naast het feit dat je bij Mirjam veel resultaat kan boeken, is ze er ook voor je wanneer dit nodig is. Ze helpt je wanneer je er doorheen zit en je even weer wat motivatie nodig hebt. Quinty