Read the full story off..

Het verhaal van Lorraine:

“16/01/2023 de dag waarop letterlijk de 12-weekse challenge mijn leven heeft veranderd. Door mee te doen aan deze challenge ben ik gezonder, fitter, sterker en zelfverzekerder dan ooit. Wat begon als een hoopje ellende waarbij mijn gezondheid echt niet mee werkte en ik moest blijven knokken om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.
Heeft Mirjam door haar persoonlijke begeleiding, voedingsschema, trainingsschema, fittest etc. mij laten uitbloeien tot de persoon wie ik nu ben.
Ook wel de beste versie van mezelf!

Ik ben trots op alle meiden van onze groep ook zij hebben kei hard gewerkt!
We hebben gelachen, veel gehuild maar bovendien toch ook wel genoten van deze 12-weekse challenge!”

Lorraine Teijgeman

MAT06333
IMG_7843
WhatsApp Image 2023-04-07 at 21.26.10
IMG_7776

Your body, your goals!

Het verhaal van Charlotte:

“Na 12 weken hard werken naar een doel, kan ik zeggen dat het me gelukt is om alles uit mezelf te halen. Ik had nooit verwacht dit resultaat te behalen. De eerste paar weken verliepen eigenlijk super goed, maar de laatste weken – denk wel een hele maand – waren mentaal een uitdaging. Gelukkig deden we dit met een leuke groep meiden die ook doorzetten, wat echt een fijn gevoel gaf. Als afsluiting hadden we een shoot, wat echt wel een hoogtepuntje van het jaar 2022 was.

Ik ben trots op iedereen, inclusief mezelf, en dat zeg ik niet vaak.”

Liefs Dana

MAT06461
IMG_7847
MAT06071-bewerkt
IMG_7796

girl, you already got what it takes

Het verhaal van Laura:

De transform fotoshoot editie heb ik als een uitdagende, leuke, interessante challenge ervaren. Door de voedingsschema’s te volgen en vragen te stellen aan Mirjam, heb ik nu meer kennis over wat bepaalde voeding met je lijf kan doen en dat direct minder eten niet de juiste manier is. Daarnaast heb ik ook meer kennis opgedaan over het trainen van bepaalde spiergroepen. Door het sturen van filmpjes van mijzelf naar Mirjam, kreeg ik tips om de oefening op de best mogelijke manier uit te voeren. Zelf had ik hier geen verstand van en waren veel oefeningen nieuw voor mij, waardoor ik dit als prettig heb ervaren 🙂
Verder vond ik de tussentijdse metingen en de fotoshoot een goede stok achter de deur.
Tenslotte is Mirjam een lieve, meedenkende, flexibele coach die naar je wensen luistert en hierop handelt. Denk aan rekeninghouden met bepaalde voedingswensen of onverwachte vakanties. Ik ben trots op wat ik bereikt heb, zonder Mirjam was deze prestatie niet gelukt!

MAT06300-bewerkt
IMG_7814
MAT06527-bewerkt
IMG_7823

De transform fotoshoot editie heb ik als een uitdagende, leuke, interessante challenge ervaren. Door de voedingsschema’s te volgen en vragen te stellen aan Mirjam, heb ik nu meer kennis over wat bepaalde voeding met je lijf kan doen en dat direct minder eten niet de juiste manier is. Daarnaast heb ik ook meer kennis opgedaan over het trainen van bepaalde spiergroepen. Door het sturen van filmpjes van mijzelf naar Mirjam, kreeg ik tips om de oefening op de best mogelijke manier uit te voeren. Zelf had ik hier geen verstand van en waren veel oefeningen nieuw voor mij, waardoor ik dit als prettig heb ervaren 🙂
Verder vond ik de tussentijdse metingen en de fotoshoot een goede stok achter de deur.
Tenslotte is Mirjam een lieve, meedenkende, flexibele coach die naar je wensen luistert en hierop handelt. Denk aan rekeninghouden met bepaalde voedingswensen of onverwachte vakanties. Ik ben trots op wat ik bereikt heb, zonder Mirjam was deze prestatie niet gelukt!

Het verhaal van Hanna:

“12 weken lang werken aan de beste versie van jezelf. Natuurlijk niet alleen maar onder begeleiding van Mirjam. Heb dit als heel fijn ervaren: ze houd goed rekening met je wat je zelf wil staat voor je klaar als je dat nodig hebt. Beste “beloning” na de challenge was toch wel de shoot. Super gave ervaring en heel blij dat ik dit met de meiden heb kunnen doen!”

Hanna

MAT06223-bewerkt
IMG_7742
MAT06259-bewerkt
IMG_7809

your body, your goals

Het verhaal van Mandy:

“12 weken lang ploeteren, waarvan ik de eerste week dacht waar ben ik aan begonnen? Naar halverwege de challenge met de gedacht waarom heb ik deze keuze niet eerder gemaakt. Het was een rollercoaster qua emoties maar achteraf zo waanzinnig waard! Nooit verwacht dat ik dit in me had en dan doel ik op het doorzettingsvermogen.. Ik ben Mirjam ontzettend dankbaar voor het begeleiden, de schema’s (zowel voeding als sport). Ook de groep die we hadden was fantastisch, wat heb ik veel aan de meiden gehad!

Ik ben trots op jullie en mezelf”

Mandy van der Plas

IMG_7875
IMG_7748
afvallen en krachttraining
IMG_7861

Het verhaal van Isa:

“12 weken terug had ik mezelf hier nooit gezien. Samen met Mirjam gewerkt aan een betere versie van mezelf. Ik voel me fitter en in m’n hoofd is het ook rustiger. Het ging allemaal niet vanzelf, het heeft zeker wel bloed, zweet en tranen gekost.
Maar ik stond er gelukkig niet alleen voor, veel steun gehad van de groep leuke meiden! Maar het is het allemaal meer dan waard geweest. Ik ben super trots op het resultaat.”

Isa

MAT06345
IMG_7850
MAT05982-bewerkt
MAT06004

12 weken terug had ik mezelf hier nooit gezien. Samen met Mirjam gewerkt aan een betere versie van mezelf. Ik voel me fitter en in m’n hoofd is het ook rustiger. Het ging allemaal niet vanzelf, het heeft zeker wel bloed, zweet en tranen gekost.
Maar ik stond er gelukkig niet alleen voor, veel steun gehad van de groep leuke meiden! Maar het is het allemaal meer dan waard geweest. Ik ben super trots op het resultaat.