Read the full story off..

Progressie

Het verhaal van Francis:

“Ik deed mee aan de fotoshoot challenge van NOEX om mezelf uit te dagen op het gebied van voeding, sport en gezondheid. In deze challenge heb ik geleerd dat een gezonde relatie met voeding en sport erg belangrijk is. Lukt het een dagje niet, ga je op vakantie? Geef niet op en pak het erna weer op! Ik heb de begeleiding van Mirjam als heel fijn ervaren, ze kijkt echt per persoon wat goed bij diegene zijn/haar doelen past en past de plan van aanpak hierop aan. De fotoshoot was voor mij een mooie manier om vast te leggen wat je in een korte periode kan bereiken. Ik ben trots op de meiden en ook op mezelf! Bedankt voor alles Mirjam!”

Francis de Jager

Fotoshoot
Fotoshoot
Fotoshoot
Fotoshoot

De transform fotoshoot editie heb ik als een uitdagende, leuke, interessante challenge ervaren. Door de voedingsschema’s te volgen en vragen te stellen aan Mirjam, heb ik nu meer kennis over wat bepaalde voeding met je lijf kan doen en dat direct minder eten niet de juiste manier is. Daarnaast heb ik ook meer kennis opgedaan over het trainen van bepaalde spiergroepen. Door het sturen van filmpjes van mijzelf naar Mirjam, kreeg ik tips om de oefening op de best mogelijke manier uit te voeren. Zelf had ik hier geen verstand van en waren veel oefeningen nieuw voor mij, waardoor ik dit als prettig heb ervaren 🙂
Verder vond ik de tussentijdse metingen en de fotoshoot een goede stok achter de deur.
Tenslotte is Mirjam een lieve, meedenkende, flexibele coach die naar je wensen luistert en hierop handelt. Denk aan rekeninghouden met bepaalde voedingswensen of onverwachte vakanties. Ik ben trots op wat ik bereikt heb, zonder Mirjam was deze prestatie niet gelukt!

FOTOSHOOT

Het verhaal van Mandy (deel 2):

“Hee hallo, daar zijn we weer.
De 12 weken waren pittig. Ergens ben ik blij dat ik de challange heb doorgetrokken.
Ook heeft het me weer wat meer inzicht gegeven. Zo heb ik geleerd dat je lichaam + mindset daadwerkelijk meer aankan dan dat je zelf denkt.
Denk hierbij aan trainen tot falen. Dit durfde ik voorheen niet, bang om een blessure op te lopen.

Mijn doel was 10% vet verminderen en de 1,6 kilometer in 1 zucht uitrennen.
Het vetpercentage heb ik niet gehaald, de 1,6 kilometer kan ik uit joggen dit wil ik uiteindelijk wel kunnen rennen.
Volgende doel stoppen met roken 😋. Deze challange iets rustiger aangedaan.
Wel veel verandering aan mijn lichaam kunnen zien, we gaan wat meer tekenen.
Op dit moment vind ik het dan ook heel leuk om te horen dat mensen gaan opmerken.
Dat is ook wel een extra steuntje in de rug, we zijn er nog steeds niet maar het einddoel komt steeds dichterbij.

Mirjam is een geweldige coach en grijpt in als het nodig is. Wederom bedankt voor het begeleiden topper!
En wat ben ik trots op de challangers van deze ronden, jullie hebben gestreden!”

Mandy van der Plas

MAT00565-bewerkt
Fotoshoot
IMG_0622
Fotoshoot

De transform fotoshoot editie heb ik als een uitdagende, leuke, interessante challenge ervaren. Door de voedingsschema’s te volgen en vragen te stellen aan Mirjam, heb ik nu meer kennis over wat bepaalde voeding met je lijf kan doen en dat direct minder eten niet de juiste manier is. Daarnaast heb ik ook meer kennis opgedaan over het trainen van bepaalde spiergroepen. Door het sturen van filmpjes van mijzelf naar Mirjam, kreeg ik tips om de oefening op de best mogelijke manier uit te voeren. Zelf had ik hier geen verstand van en waren veel oefeningen nieuw voor mij, waardoor ik dit als prettig heb ervaren 🙂
Verder vond ik de tussentijdse metingen en de fotoshoot een goede stok achter de deur.
Tenslotte is Mirjam een lieve, meedenkende, flexibele coach die naar je wensen luistert en hierop handelt. Denk aan rekeninghouden met bepaalde voedingswensen of onverwachte vakanties. Ik ben trots op wat ik bereikt heb, zonder Mirjam was deze prestatie niet gelukt!

Progress

Het verhaal van Quinty:

“16 januari 2023 begon ik met mijn eerste transform 2.0 challenge.
24 april 2023 deed ik nog een keer mee aan de transform challenge (photoshoot editie).
12 weken lang werk je naar de photoshoot toe, waarbij de laatste lootjes pittig waren. Maar erna mag je trots zijn op het resultaat en ben je een ervaring rijker die ik iedereen zou aanraden!

Mirjam is een top coach, die zorgt dat jij je resultaten haalt!

Eerste meting: 24.4% vet -> 50.0 kg
Eind meting: 14.0% vet -> 47.3 kg”

Quinty

krachttraining schema voor beginners
IMG_0862
Fotoshoot
Fotoshoot

De transform fotoshoot editie heb ik als een uitdagende, leuke, interessante challenge ervaren. Door de voedingsschema’s te volgen en vragen te stellen aan Mirjam, heb ik nu meer kennis over wat bepaalde voeding met je lijf kan doen en dat direct minder eten niet de juiste manier is. Daarnaast heb ik ook meer kennis opgedaan over het trainen van bepaalde spiergroepen. Door het sturen van filmpjes van mijzelf naar Mirjam, kreeg ik tips om de oefening op de best mogelijke manier uit te voeren. Zelf had ik hier geen verstand van en waren veel oefeningen nieuw voor mij, waardoor ik dit als prettig heb ervaren 🙂
Verder vond ik de tussentijdse metingen en de fotoshoot een goede stok achter de deur.
Tenslotte is Mirjam een lieve, meedenkende, flexibele coach die naar je wensen luistert en hierop handelt. Denk aan rekeninghouden met bepaalde voedingswensen of onverwachte vakanties. Ik ben trots op wat ik bereikt heb, zonder Mirjam was deze prestatie niet gelukt!

Het verhaal van Suze:

“Ik ben mee gaan doen aan de challenge omdat er wat negatieve dingen in mijn leven speelde, en ik wou me graag focussen op wat nieuws en positiefs.
Ondanks dat ik al jaren bij Mirjam zit, en echt wel wat ervaring had van andere schema’s, leek me dit echt onwijs leuk. En dat was het ook! Je leert hele andere dingen die je normaal leert en hebt verschillende uitdagingen. Ik heb de challenge als super leuk ervaren, en ik vond het helemaal niet lastig. Het is net hoe je er zelf in staat. Goed voorbereiden, de tijd ervoor maken en je komt er wel. De peak week was zwaar, maar echt helemaal waard. De resultaten waren echt top! Het was leuk om dit met de andere meiden te delen. En mir is gewoon een top coach! Ik zou zeker nog een keer mee doen!”

Suze de Ruijter 

MAT00425-bewerkt
Fotoshoot
Fotoshoot
Fotoshoot

De transform fotoshoot editie heb ik als een uitdagende, leuke, interessante challenge ervaren. Door de voedingsschema’s te volgen en vragen te stellen aan Mirjam, heb ik nu meer kennis over wat bepaalde voeding met je lijf kan doen en dat direct minder eten niet de juiste manier is. Daarnaast heb ik ook meer kennis opgedaan over het trainen van bepaalde spiergroepen. Door het sturen van filmpjes van mijzelf naar Mirjam, kreeg ik tips om de oefening op de best mogelijke manier uit te voeren. Zelf had ik hier geen verstand van en waren veel oefeningen nieuw voor mij, waardoor ik dit als prettig heb ervaren 🙂
Verder vond ik de tussentijdse metingen en de fotoshoot een goede stok achter de deur.
Tenslotte is Mirjam een lieve, meedenkende, flexibele coach die naar je wensen luistert en hierop handelt. Denk aan rekeninghouden met bepaalde voedingswensen of onverwachte vakanties. Ik ben trots op wat ik bereikt heb, zonder Mirjam was deze prestatie niet gelukt!

progress

Het verhaal van Angela:

“Wederom heb ik mee gedaan aan de challenge 2.0. Het is echt een extra stok achter de deur om nog veder tot het gaatje te gaan. Wederom weer super blij met het resultaat! En onwijs bedankt voor de coaching! Het was soms zwaar en niet altijd leuk. Maar het is het zeker waard!”

 

Angela van der Plas

Fotoshoot
Fotoshoot
MAT00533-bewerkt
Fotoshoot

De transform fotoshoot editie heb ik als een uitdagende, leuke, interessante challenge ervaren. Door de voedingsschema’s te volgen en vragen te stellen aan Mirjam, heb ik nu meer kennis over wat bepaalde voeding met je lijf kan doen en dat direct minder eten niet de juiste manier is. Daarnaast heb ik ook meer kennis opgedaan over het trainen van bepaalde spiergroepen. Door het sturen van filmpjes van mijzelf naar Mirjam, kreeg ik tips om de oefening op de best mogelijke manier uit te voeren. Zelf had ik hier geen verstand van en waren veel oefeningen nieuw voor mij, waardoor ik dit als prettig heb ervaren 🙂
Verder vond ik de tussentijdse metingen en de fotoshoot een goede stok achter de deur.
Tenslotte is Mirjam een lieve, meedenkende, flexibele coach die naar je wensen luistert en hierop handelt. Denk aan rekeninghouden met bepaalde voedingswensen of onverwachte vakanties. Ik ben trots op wat ik bereikt heb, zonder Mirjam was deze prestatie niet gelukt!

Het verhaal van Lotte:

“Mijn doel deze challenge was het opbouwen van spiermassa met behoud van mijn vetpercentage. Dit betekende dan ook een lean bulk voor mij. In het begin vond ik dit heel spannend omdat ik zo hard had gewerkt om mijn vetpercentage te verlagen en nu veel meer ging eten en mijn lichaam daar toch wel aan moest wennen (vaak opgeblazen). Maar gelukkig merkte ik al snel dat ik sterker werd in sportschool, de opgeblazen buikjes verdwenen en m’n vetpercentage bleef stabiel. Het sporten werd ook weer een stuk leuker. Ik ben heel blij dat ik mijn lean bulk onder begeleiding van Mirjam heb gedaan omdat dit me heel veel vertrouwen en kennis heeft gegeven om het zelf door te zetten.”

Lotte (bulk traject)

Fotoshoot
IMG_0847 2
IMG_0525
krachttraining schema voor beginners

De transform fotoshoot editie heb ik als een uitdagende, leuke, interessante challenge ervaren. Door de voedingsschema’s te volgen en vragen te stellen aan Mirjam, heb ik nu meer kennis over wat bepaalde voeding met je lijf kan doen en dat direct minder eten niet de juiste manier is. Daarnaast heb ik ook meer kennis opgedaan over het trainen van bepaalde spiergroepen. Door het sturen van filmpjes van mijzelf naar Mirjam, kreeg ik tips om de oefening op de best mogelijke manier uit te voeren. Zelf had ik hier geen verstand van en waren veel oefeningen nieuw voor mij, waardoor ik dit als prettig heb ervaren 🙂
Verder vond ik de tussentijdse metingen en de fotoshoot een goede stok achter de deur.
Tenslotte is Mirjam een lieve, meedenkende, flexibele coach die naar je wensen luistert en hierop handelt. Denk aan rekeninghouden met bepaalde voedingswensen of onverwachte vakanties. Ik ben trots op wat ik bereikt heb, zonder Mirjam was deze prestatie niet gelukt!

Het verhaal van Lorraine:

“16/01/2023 de dag waarop letterlijk de 12-weekse challenge mijn leven heeft veranderd. Door mee te doen aan deze challenge ben ik gezonder, fitter, sterker en zelfverzekerder dan ooit. Wat begon als een hoopje ellende waarbij mijn gezondheid echt niet mee werkte en ik moest blijven knokken om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.
Heeft Mirjam door haar persoonlijke begeleiding, voedingsschema, trainingsschema, fittest etc. mij laten uitbloeien tot de persoon wie ik nu ben.
Ook wel de beste versie van mezelf!

Ik ben trots op alle meiden van onze groep ook zij hebben kei hard gewerkt!
We hebben gelachen, veel gehuild maar bovendien toch ook wel genoten van deze 12-weekse challenge!”

Lorraine Teijgeman

MAT06333
IMG_7843
WhatsApp Image 2023-04-07 at 21.26.10
IMG_7776

Your body, your goals!

Het verhaal van Charlotte:

“In 2021 ben ik, na de bevalling van mijn zoon, bij Mirjam gekomen voor coaching. Zij heeft mij geholpen om mijn lichaam na de bevalling weer terug te krijgen èn mijn shape beter te maken dan die voor mijn zwangerschap was. Doordat Mirjam schema’s maakt die afgestemd zijn op jouw persoonlijke omstandigheden is dit gemakkelijk in te passen in bijvoorbeeld een gezin!

Ik ben enorm blij dat ik Mirjam heb gevonden en dat we samen mijn beste shape neer hebben kunnen zetten! Het is ontzettend waardevol en ik raad het iedereen aan!”

Charlotte Herbert

MAT06461
IMG_7847
MAT06071-bewerkt
IMG_7796

girl, you already got what it takes

Het verhaal van Laura:

De transform fotoshoot editie heb ik als een uitdagende, leuke, interessante challenge ervaren. Door de voedingsschema’s te volgen en vragen te stellen aan Mirjam, heb ik nu meer kennis over wat bepaalde voeding met je lijf kan doen en dat direct minder eten niet de juiste manier is. Daarnaast heb ik ook meer kennis opgedaan over het trainen van bepaalde spiergroepen. Door het sturen van filmpjes van mijzelf naar Mirjam, kreeg ik tips om de oefening op de best mogelijke manier uit te voeren. Zelf had ik hier geen verstand van en waren veel oefeningen nieuw voor mij, waardoor ik dit als prettig heb ervaren 🙂
Verder vond ik de tussentijdse metingen en de fotoshoot een goede stok achter de deur.
Tenslotte is Mirjam een lieve, meedenkende, flexibele coach die naar je wensen luistert en hierop handelt. Denk aan rekeninghouden met bepaalde voedingswensen of onverwachte vakanties. Ik ben trots op wat ik bereikt heb, zonder Mirjam was deze prestatie niet gelukt!

MAT06300-bewerkt
IMG_7814
MAT06527-bewerkt
IMG_7823

De transform fotoshoot editie heb ik als een uitdagende, leuke, interessante challenge ervaren. Door de voedingsschema’s te volgen en vragen te stellen aan Mirjam, heb ik nu meer kennis over wat bepaalde voeding met je lijf kan doen en dat direct minder eten niet de juiste manier is. Daarnaast heb ik ook meer kennis opgedaan over het trainen van bepaalde spiergroepen. Door het sturen van filmpjes van mijzelf naar Mirjam, kreeg ik tips om de oefening op de best mogelijke manier uit te voeren. Zelf had ik hier geen verstand van en waren veel oefeningen nieuw voor mij, waardoor ik dit als prettig heb ervaren 🙂
Verder vond ik de tussentijdse metingen en de fotoshoot een goede stok achter de deur.
Tenslotte is Mirjam een lieve, meedenkende, flexibele coach die naar je wensen luistert en hierop handelt. Denk aan rekeninghouden met bepaalde voedingswensen of onverwachte vakanties. Ik ben trots op wat ik bereikt heb, zonder Mirjam was deze prestatie niet gelukt!

Het verhaal van Hanna:

“12 weken lang werken aan de beste versie van jezelf. Natuurlijk niet alleen maar onder begeleiding van Mirjam. Heb dit als heel fijn ervaren: ze houd goed rekening met je wat je zelf wil staat voor je klaar als je dat nodig hebt. Beste “beloning” na de challenge was toch wel de shoot. Super gave ervaring en heel blij dat ik dit met de meiden heb kunnen doen!”

Hanna

MAT06223-bewerkt
IMG_7742
MAT06259-bewerkt
IMG_7809

your body, your goals

Het verhaal van Mandy (deel 1):

“12 weken lang ploeteren, waarvan ik de eerste week dacht waar ben ik aan begonnen? Naar halverwege de challenge met de gedacht waarom heb ik deze keuze niet eerder gemaakt. Het was een rollercoaster qua emoties maar achteraf zo waanzinnig waard! Nooit verwacht dat ik dit in me had en dan doel ik op het doorzettingsvermogen.. Ik ben Mirjam ontzettend dankbaar voor het begeleiden, de schema’s (zowel voeding als sport). Ook de groep die we hadden was fantastisch, wat heb ik veel aan de meiden gehad!

Ik ben trots op jullie en mezelf”

Mandy van der Plas

krachttraining schema voor beginners
IMG_7748
afvallen en krachttraining
IMG_7861

Het verhaal van Isa:

“12 weken terug had ik mezelf hier nooit gezien. Samen met Mirjam gewerkt aan een betere versie van mezelf. Ik voel me fitter en in m’n hoofd is het ook rustiger. Het ging allemaal niet vanzelf, het heeft zeker wel bloed, zweet en tranen gekost.
Maar ik stond er gelukkig niet alleen voor, veel steun gehad van de groep leuke meiden! Maar het is het allemaal meer dan waard geweest. Ik ben super trots op het resultaat.”

Isa

MAT06345
IMG_7850
MAT05982-bewerkt
MAT06004

12 weken terug had ik mezelf hier nooit gezien. Samen met Mirjam gewerkt aan een betere versie van mezelf. Ik voel me fitter en in m’n hoofd is het ook rustiger. Het ging allemaal niet vanzelf, het heeft zeker wel bloed, zweet en tranen gekost.
Maar ik stond er gelukkig niet alleen voor, veel steun gehad van de groep leuke meiden! Maar het is het allemaal meer dan waard geweest. Ik ben super trots op het resultaat.