(Online) fitness coaching

Compleet plan op maat gemaakt

Alle voedings- en trainingsplannen worden persoonlijk voor jou gemaakt en regelmatig bijgesteld.

Training optimalisatie

Indien je hebt gekozen voor een medium of premium pakket dan gaan we goed kijken naar jou trainingsprestaties en is het mijn missie om deze te perfectioneren. ​

Online Fitness Coaching

Met (online) fitness coaching help ik jou op het gebied van voeding, trainingen en je lifestyle. Ik begeleid jou naar de beste versie van jezelf. Op elk aspect van het leven probeer ik jou te coachen en te ondersteunen.​

ALLES IS GEBASEERD OP DE LAATSTE WETENSCHAP

Mag zoetstof juist wel of juist niet? Zijn koolhydraten slecht? Heeft je menstruatie invloed op je trainingen? Ik ga jou bijscholen over alles wat belangrijk is om te weten en wat juist belangrijk is om te vergeten. 

Hoe werkt (online) coaching?

Kies je voor het pakket ‘Small of Premium’: Dan wordt er een intake gesprek ingepland. Je komt dan langs voor de intake en een huidplooimeting.

Kies je voor het pakket ‘MEDIUM’:
Dan ontvangt je per mail een intakeformulier. Deze mag je invullen en terug mailen. Ook spreek je dan een dag af waarop jij wekelijks kunt inchecken.

 

Na de intake is er genoeg informatie verzameld om voor jou persoonlijke voedings- en trainingsplan op te stellen. Deze worden per mail naar jou verstuurd zodat je daarna direct aan de slag kunt.

SMALL: Wanneer je maandelijks bij je coach op afspraak bent is er ruimte om al je vragen te stellen omtrent je plan en alles betreft voeding- en training.

MEDIUM: Bij een ‘MEDIUM’ pakket heb je wekelijks een contactdag via WhatsApp/Mail. Je kunt dan je coach bereiken voor vragen en tips.

PREMIUM: Bij een ‘Premium’ pakket kun je jouw coach 24/7 vragen stellen via WhatsApp. Ook mag je feedback vragen op video’s van je trainingen (of specifieken oefeningen) zodat je zeker weet dat je de uitvoering optimaliseert. Samen met jouw coach kun je jouw trainingen perfectionaliseren.

 

SMALL: Bij een Small pakket is dit niet het geval. Je ziet je coach 1x per maand op afspraak waarbij alles besproken wordt.

MEDIUM + PREMIUM: Wekelijks heb je op een vaste check-in dag met je coach waarbij alles besproken kan worden en je plannen constant zal worden bijgesteld op basis van jouw input en progressie. 

SMALL/PREMIUM – Elke maand ontmoet je je coach persoonlijk voor een fysieke check up met een vetpercentage meting.

Online Fitness Coach