(ONLINE) COACHING ​

COMPLEET PLAN OP MAAT GEMAAKT
Alle voedings- en trainingsplannen worden persoonlijk voor jou gemaakt en regelmatig bijgesteld.

 

COACHING
Met coaching help ik jou op het gebied van voeding, trainingen en je lifestyle. Ik begeleid jou naar de beste versie van jezelf. Op elk aspect van het leven probeer ik jou te coachen en te ondersteunen.

TRAINING OPTIMALISATIE
Indien je hebt gekozen voor een medium of premium pakket dan gaan we goed kijken naar jou trainingsprestaties en is het mijn missie om deze te perfectioneren. 

ALLES IS GEBASEERD OP DE LAATSTE WETENSCHAP
Mag zoetstof juist wel of juist niet? Zijn koolhydraten slecht? Heeft je menstruatie invloed op je trainingen? Ik ga jou bijscholen over alles wat belangrijk is om te weten en wat juist belangrijk is om te vergeten. 

Hoe ziet coaching er uit?

Kies je voor het pakket ‘Basic’: Dan ontvangt je per mail een intakeformulier. Deze mag je invullen en terug mailen. Ook spreek je dan een dag af waarop jij wekelijks kunt inchecken.


Kies je voor het pakket ‘Small of Premium’
: Dan wordt er een intake gesprek ingepland. Je komt dan langs voor de intake en een huidplooimeting.

Kies je voor het pakket ‘Medium’: Dan is de intake doormiddel van een videocall.


Bij de intake gaan we kijken naar je huidige invulling van voeding, training en levenswijze. Ook bespreken we hier jouw doelen en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. 

Na de intake is er genoeg informatie verzameld om voor jou persoonlijke voedings- en trainingsplan op te stellen. Deze worden per mail naar jou verstuurd zodat je daarna direct aan de slag kunt.

BASIC: Bij een ‘Basic’ pakket heb je wekelijks een contactdag via WhatsApp/Mail. Je kunt dan je coach bereiken voor vragen en tips.

SMALL: Wanneer je maandelijks bij je coach op afspraak bent is er ruimte om al je vragen te stellen omtrent je plan en alles betreft voeding- en training.

MEDIUM/PREMIUM: Bij een ‘Medium’ of ‘Premium’ pakket kun je jouw coach 24/7 vragen stellen via WhatsApp. Ook mag je feedback vragen op video’s van je trainingen (of specifieken oefeningen) zodat je zeker weet dat je de uitvoering optimaliseert. Samen met jouw coach kun je jouw trainingen perfectionaliseren.

 

BASIC + PREMIUM: Wekelijks heb je op een vaste check-in dag met je coach waarbij alles besproken kan worden en je plannen constant worden bijgesteld op basis van jouw input en progressie. 

SMALL: Bij een Small pakket is dit niet het geval. Je ziet je coach 1x per maand op afspraak waarbij alles besproken wordt.

MEDIUM: Wekelijks heb je op een vaste check-in dag een videocall met je coach; hierin word alles bespoken betreft jouw progressie en worden plannen constant bijgesteld op basis van jouw input en progressie. 

SMALL/PREMIUM – Elke maand ontmoet je je coach persoonlijk voor een fysieke check up met een vetpercentage meting.