Mirjam Meijvogel
Hi, ik ben Mirjam Meijvogel

Na jaren in fitnessscholen te hebben gewerkt waarin ik veel fitness/danslessen heb gegeven, ben ik verhuisd naar Atlanta USA. Ik ben hier 2 jaar woonachtig geweest en ben daar begonnen met het volgen van een voedingsstudie. Daar ben ik gestart met mijn eerste (bodybuilding) bikini wedstrijden en dit heeft mijn passie voor fitness een flinke boost gegeven.
Mijn interesse in voeding was hierdoor flink gestegen en daardoor ben ik voedingskundige gaan studeren om vervolgens een eigen bedrijf te starten.

Mijn passie voor fitness (en voeding) blijft groeien omdat het je niet alleen lichamelijk uitdaagt maar ook mentaal. Uiteraard staat gezondheid altijd bovenaan en is het belangrijk dat je naast het behalen van (fitness) doelen ook van het leven geniet. Een gebalanceerd leven is een rijk leven.

Ondertussen heb ik veel kennis opgedaan door middel van verschillende opleidingen en cursussen. Het behalen van persoonlijke doelen vergt niet alleen kennis, maar ook de nodige discipline. En hierin wil ik jou graag ondersteunen en zo veel mogelijk kennis overdragen. Niets is onmogelijk en daarom wil ik iedereen inspireren om doelen te stellen en er volledig voor te gaan. 

Liefs, Mirjam

Personal Coaching

 
Bij personal coaching kijken we naar het ontwikkelen van een no excuses mindset, routine en gewoontes die een nieuwe levensstijl creëren. Het gaat niet alleen om de resultaten maar vooral om jouw persoonlijke (fitness) journey. Zodra jij je meer concentreert op de nodige veranderingen, dan volgen de gewenste resultaten vanzelf.
 
Mijn missie is om jou kennis en zelfvertrouwen te geven om een nieuwe (gezonde) levenswijze te creëren met een sterk lichaam en een sterkere mentaliteit. 
 
Vaak vergelijken wij onszelf met andere hun (fitness) journey. Ik wil dat je je op jezelf focust. De ene voet voor de andere zet, stap voor stap vooruitgang boekt en uiteindelijk jouw doel bereikt. 
 
It’s You Vs. You. 

become a team noex member

 
 
 
Meer over NOEX?
 
Volg dan ons Instagram account!