Online Fitness Coach

Online fitness coach

 

 

Hi, ik ben Mirjam Meijvogel; oprichter NOEX

Na jarenlang in verschillende fitnesscentra in Nederland te hebben gewerkt ben ik in 2015 voor een aantal jaar naar de Verenigde Staten vertrokken om mij daar verder te ontwikkelen op het gebied van fitness & voeding. Daar ben ik opgeleid tot gelicenseerd Nutritionist(voedingskundige) en heb ik op hoog niveau bikini fitness wedstrijden gedaan. Deze ervaringen hebben mijn passie voor fitness en gezondheid een enorme boost gegeven waardoor ik mijzelf nog meer ben gaan ontwikkelen door middel van verschillende opleidingen.

Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan heb ik omgezet tot mijn eigen coachingstijl; NOEX. Een no-excuses mentaliteit waarmee je je grenzen kunt verleggen en daadwerkelijk je lang begeerde doelen kunt behalen. Ik coach vanuit een compleet wetenschappelijke basis. Al mijn coaching richtlijnen zijn gebaseerd op betrouwbaar onderzoek. Ik kijk hierbij naar jouw gezondheidsprofiel, medische geschiedenis, je huidige lichaamssamenstelling, levensstijl en welke tools het beste voor jou werken om niet alleen je doel te behalen, maar ook te behouden.

Mijn missie is om met NOEX mijn cliënten de kennis en het zelfvertrouwen te geven om een nieuwe (gezonde) levenswijze te creëren met een sterk lichaam en een solide mindset.

Liefs, Mirjam

(Online) Fitness Coaching

 
Bij (online) fitness coaching kijken we naar het ontwikkelen van een no excuses mindset, routine en gewoontes die een nieuwe levensstijl creëren. Het gaat niet alleen om de resultaten maar vooral om jouw persoonlijke (fitness) journey. Zodra jij je meer concentreert op de nodige veranderingen, dan volgen de gewenste resultaten vanzelf.
 
Onze missie is om jou kennis en zelfvertrouwen te geven om een nieuwe (gezonde) levenswijze te creëren met een sterk lichaam en een sterkere mentaliteit.
 
Vaak vergelijken wij onszelf met andere hun (fitness) journey. Ik wil dat je je op jezelf focust. De ene voet voor de andere zet, stap voor stap vooruitgang boekt en uiteindelijk jouw doel bereikt.
 
It’s You Vs. You.
Online fitness coach

 

 

 
 
Hi, ik ben Dana,

En ik ben 19 jaar oud. Begin oktober 2021 nam ik deel aan de coaching van NOEX waar ik enorm van heb geleerd. Nu, al bijna 1 jaar verder, ben ik een volwaardige coach binnen het bedrijf. Na het behalen van mijn opleiding sportvoeding ben ik momenteel bezig met de Menno Henselmans PT opleiding, op aanraden van Mirjam. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde opleiding over voeding en krachtsport, en deze bevalt mij super goed!

Inmiddels weet ik heel wat over gezonde voeding en krachtsport, maar dit is niet altijd zo geweest. Ik ben pas 19 jaar oud en heb al een heel verleden achter de rug m.b.t. diëten en pogingen tot afvallen. Het begon allemaal op de basisschool, gedurende een periode dat ik onzeker was over mijn lichaam. Geleidelijk ging ik meer op mijn voeding letten en meer bewegen. Dit is destijds nogal uit de hand gelopen, wat resulteerde in een té magere ik. Dag in, dag uit was ik bezig met mijn lichaam. Zoveel mogelijk bewegen, zo min mogelijk eten en alle leuke dingen met vriendinnen vermijden. Dit viel ook op bij mijn naasten (familie, vrienden en kennissen), al heb ik het een lange tijd ontkent. Tot op het moment dat ik mij realiseerde dat ik niet blij was met mijn huidige leven. Emoties zoals het druk maken over eten(calorieën), geen leuke (sociale)dingen meer doen, etc. Na een lang traject om op een gezond gewicht te komen met een goede mindset, kon ik veel meer genieten van alles om me heen en kon ik weer mezelf zijn.

Uiteindelijk heb ik de stap gezet om mij te gaan focussen op het opbouwen van spieren. Gezien mijn verleden was dit een hele grote (en spannende) stap. Ik kwam bij Mirjam terecht, de beste keuze die ik ooit kon maken. We gingen samen werken aan mijn doel en ik moest een stuk meer eten dan dat ik deed. Ik kon het allemaal loslaten, omdat ik op het proces vertrouwde en ik blij was dat ik eraan begonnen ben.

Nu ik een NOEX (online) fitness coach ben, en volgens de protocollen van NOEX werk, hoop ik jullie te kunnen inspireren met mijn verhaal. Ik wil iedereen graag helpen om de beste versie van jezelf te bereiken, en dit ook vol te houden binnen jouw eigen leefstijl, die jij samen met ons creëert.

Liefs,
Dana 

 

 

 

 

Online fitness coach

become a team Noex member

Change your habits, change your life!