Mirjam Meijvogel

 

 

 

Hi, ik ben Mirjam Meijvogel; oprichter NOEX

Na jarenlang in verschillende fitnesscentra in Nederland te hebben gewerkt ben ik in 2015 voor een aantal jaar naar de Verenigde Staten vertrokken om mij daar verder te ontwikkelen op het gebied van fitness & voeding. Daar ben ik opgeleid tot gelicenseerd Nutritionist(voedingskundige) en heb ik op hoog niveau bikini fitness wedstrijden gedaan. Deze ervaringen hebben mijn passie voor fitness en gezondheid een enorme boost gegeven waardoor ik mijzelf nog meer ben gaan ontwikkelen door middel van verschillende opleidingen.

Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan heb ik omgezet tot mijn eigen coachingstijl; NOEX. Een no-excuses mentaliteit waarmee je je grenzen kunt verleggen en daadwerkelijk je lang begeerde doelen kunt behalen. Ik coach vanuit een compleet wetenschappelijke basis. Al mijn coaching richtlijnen zijn gebaseerd op betrouwbaar onderzoek. Ik kijk hierbij naar jouw gezondheidsprofiel, medische geschiedenis, je huidige lichaamssamenstelling, levensstijl en welke tools het beste voor jou werken om niet alleen je doel te behalen, maar ook te behouden.

Mijn missie is om met NOEX mijn cliënten de kennis en het zelfvertrouwen te geven om een nieuwe (gezonde) levenswijze te creëren met een sterk lichaam en een solide mindset.

Liefs, Mirjam

Personal Coaching

 
Bij personal coaching kijken we naar het ontwikkelen van een no excuses mindset, routine en gewoontes die een nieuwe levensstijl creëren. Het gaat niet alleen om de resultaten maar vooral om jouw persoonlijke (fitness) journey. Zodra jij je meer concentreert op de nodige veranderingen, dan volgen de gewenste resultaten vanzelf.
 
Onze missie is om jou kennis en zelfvertrouwen te geven om een nieuwe (gezonde) levenswijze te creëren met een sterk lichaam en een sterkere mentaliteit. 
 
Vaak vergelijken wij onszelf met andere hun (fitness) journey. Ik wil dat je je op jezelf focust. De ene voet voor de andere zet, stap voor stap vooruitgang boekt en uiteindelijk jouw doel bereikt. 
 
It’s You Vs. You. 
Personal Coaching

 

 

 
 
Hi, ik ben Dana


Ik ben 19 jaar en ik woon in Sassenheim. Sinds 2021 ben ik gecertificeerd als sportvoeding coach en ben ik bezig met een opleiding als PT coach. Zelf houd ik heel erg veel van bewegen en zit het liefst niet stil. Ik doe 5x per week krachttraining en probeer minimaal 1x per week wat cardio te doen.

Als ik zo naar mijn verleden kijk kom ik echt van ver. Van jongs af aan was ik best onzeker over mijn lichaam, vooral toen ik naar de middelbare school ging. Ik vergleek mijzelf met anderen en vond mijzelf niet mooi genoeg (wat echt onzin was). Ik ging steeds meer op mijn voeding letten en wilde steeds minder te eten. Dit leidde tot een eetprobleem. Ik heb uiteindelijk ingezien dat ik hulp nodig had en heb die ook gezocht. Na veel ups en downs ben ik er toch gekomen en daar mag ik zeker trots op zijn. Ik mocht eindelijk weer sporten en kwam in de fitness wereld terecht. Na lange tijd zelf maar wat gedaan te hebben wilde ik een volgende stap, spieropbouw en zo ben ik bij NOEX gekomen. Eerst als klant en nu als coach.

Als coach is het mijn missie om jou te begeleiden om jouw persoonlijke doelen te behalen doormiddel van de protocollen van NOEX.

Liefs, Dana.

Dana

become a team noex member

 
 
 
Meer over NOEX?
 
Volg dan ons Instagram account!