Online Fitness Coach

Online fitness coach

 

 

Hi, ik ben Mirjam; oprichter NOEX

Na jarenlang in verschillende fitnesscentra in Nederland te hebben gewerkt ben ik in 2015 voor een aantal jaar naar de Verenigde Staten vertrokken om mij daar verder te ontwikkelen op het gebied van fitness & voeding. Daar ben ik opgeleid tot gelicenseerd Nutritionist(voedingskundige) en heb ik op hoog niveau bikini fitness wedstrijden gedaan. Deze ervaringen hebben mijn passie voor fitness en gezondheid een enorme boost gegeven waardoor ik mijzelf nog meer ben gaan ontwikkelen door middel van verschillende opleidingen.

Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan heb ik omgezet tot mijn eigen coachingstijl; NOEX. Een no-excuses mentaliteit waarmee je je grenzen kunt verleggen en daadwerkelijk je lang begeerde doelen kunt behalen. Ik coach vanuit een compleet wetenschappelijke basis. Al mijn coaching richtlijnen zijn gebaseerd op betrouwbaar onderzoek. Ik kijk hierbij naar jouw gezondheidsprofiel, medische geschiedenis, je huidige lichaamssamenstelling, levensstijl en welke tools het beste voor jou werken om niet alleen je doel te behalen, maar ook te behouden.

Mijn missie is om met NOEX mijn cliënten de kennis en het zelfvertrouwen te geven om een nieuwe (gezonde) levenswijze te creëren met een sterk lichaam en een solide mindset.

Liefs, Mirjam

(Online) Fitness Coaching

 
Bij (online) fitness coaching kijken we naar het ontwikkelen van een no excuses mindset, routine en gewoontes die een nieuwe levensstijl creëren. Het gaat niet alleen om de resultaten maar vooral om jouw persoonlijke (fitness) journey. Zodra jij je meer concentreert op de nodige veranderingen, dan volgen de gewenste resultaten vanzelf.
 
Onze missie is om jou kennis en zelfvertrouwen te geven om een nieuwe (gezonde) levenswijze te creëren met een sterk lichaam en een sterkere mentaliteit.
 
Vaak vergelijken wij onszelf met andere hun (fitness) journey. Ik wil dat je je op jezelf focust. De ene voet voor de andere zet, stap voor stap vooruitgang boekt en uiteindelijk jouw doel bereikt.
 
It’s You Vs. You.
Online fitness coach

become a team Noex member

Change your habits, change your life!