15 kg afvallen
Afvallen

Afvallen: in 12 weken 10 – 15 kg afvallen

Welkom bij het 12 weken durende afslank challenge, waar jouw reis naar een gezonder en sterker zelf begint! Ontworpen om op maat gemaakt voedings- en trainingsadvies te bieden, biedt dit programma niet alleen een weg naar een fitter lichaam, maar ook naar een verandering in levensstijl die blijvend is. Wat je mag verwachten van dit programma? 10 – 15 kg afvallen binnen 12 weken. In dit artikel ga ik uitleggen wat het programma precies inhoud. 

15 kg afvallen; wat houd het programma in?

Op maat gemaakt voedingsadvies:

Elk lichaam is uniek, en ons voedingsadvies weerspiegelt dat. Onze deskundige voedingscoaches stellen een gepersonaliseerd plan op dat past bij jouw smaak, levensstijl en doelen. Bye-bye, one-size-fits-all! We houden rekening met wat je lekker vindt en wat je het makkelijkst vind, op deze manier is je dieet makkelijk te combineren met een druk leven. We houden hierbij je voedingsstoffen in de gaten dat je aan alle vitamines en mineralen komt zodat je hormonaal ook beter in balans komt of blijft. Je voedingsplan word regelmatig aangepast zodat eet niet saai word en jij het daadwerkelijk 12 weken kunt volhouden.

Doelgerichte training:

Geen urenlang zwoegen in de sportschool zonder resultaat. Onze op maat gemaakte trainingsprogramma’s zijn ontworpen om jouw doelen te bereiken. Of je nu beginnend of gevorderd sporter bent, alles passen we op maat aan, ook de trainingsfrequentie. 

 Online wekelijkse check-ins:

Je staat er niet alleen voor! Via ons gebruiksvriendelijke online platform kun je wekelijks inchecken en de voortgang bijhouden. Jouw coach is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en aanpassingen te maken op basis van jouw behoeften en feedback.

Persoonlijke metingen (1x per 4 weken):

Omarm je vooruitgang met persoonlijke metingen! Een keer per vier weken ontmoeten we elkaar om de resultaten te meten, doelen bij te werken en jouw succes te vieren. Een stok achter de deur die je op weg houdt naar succes, want meten = weten.

15 kg afvallen

Voeding en 15 kg afvallen


Moet ik apart koken van mijn gezin?

 

Nee, absoluut niet nodig! Dit programma is ontworpen om te worden gecombineerd met het gezinsleven. Geen ingewikkelde toestanden. Je krijgt een receptenboek waaruit je eenvoudige en smakelijke recepten kunt kiezen voor de nodige inspiratie. Wil je liever zelf iets koken? Geen probleem! We integreren dit naadloos in het plan.

Volg het programma samen met je partner, vriend of vriendin

Dit programma kun je ook als duo volgen, wat altijd extra motivatie geeft! Jullie voedingsschema’s worden op elkaar afgestemd, zodat jullie een vergelijkbaar boodschappenlijstje hebben. Meer informatie over de duo challenge? Lees het hier. 

15 kg afvallen

Wat kun je verwachten?


Gewichtsverlies van 10- 15 kg afvallen:
 Gemiddeld verliezen deelnemers tussen de 10-15 kg gedurende deze intensieve maar lonende reis. Het komt zelfs voor dat iemand 20 kg verliest. Dit is geheel afhankelijk van eigen inzet. 

Energieke levensstijlverandering: Verlies niet alleen gewicht, maar win ook energie! Het programma stimuleert duurzame veranderingen in levensstijl, zodat je je niet alleen beter voelt, maar ook beter leeft. Een energieker leven is daarom net zo kostbaar als het behalen van een fysieke doel. Hoe beter jij in je vel zit, hoe beter je voor de dag kan komen zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Persoonlijke ondersteuning: Je bent niet alleen. Je doet dit samen met je coach, zij staat altijd paraat om te ondersteunen, motiveren en jouw vragen te beantwoorden. Hoe meer jij begrijpt van de challenge, hoe beter je dit kan volgen. 

Online personal trainer: Of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent, je bewegingsplan wordt volledig op jou afgestemd. Tijdens de challenge streven we ernaar om je zoveel mogelijk te leren, zowel op het gebied van voeding als training. Daarom kun je video’s van je training doorsturen, zodat we je kunnen helpen deze te perfectioneren. Hoe beter jij traint, hoe meer je uit je workouts haalt.

Hoe vaak moet ik trainen?

Dat is geheel aan jou. We raden aan om minimaal 2-3 x per week te trainen. Dit programma bevat ook online workouts dus je kunt ook thuis trainen. Heb je een wat groter doel waarbij je meer spiermassa wilt opbouwen? Dan raad ik aan om minimaal 4 x per week te trainen. 

15 kg afvallen

Hoe werkt het?


Na je aanmelding plannen we een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we een aantal vragen, jouw doelen, en voeren we een meting uit. Met deze informatie stellen we een op maat gemaakt plan op.

In jouw persoonlijke plan ontvang je het volgende:

  • Voedingsprogramma
  • Trainingsprogramma
  • Mindset PDF
  • Uitleg over het programma
  • Uitleg-PDF over het inchecken

Vervolgens kun je aan de slag met jouw persoonlijke plan. Heb je vragen? Dan kun je altijd je coach een bericht sturen.

Elke week check je online in via een trackingsheet die is gekoppeld aan je coach. Hiermee kunnen we je voortgang bijhouden en het plan indien nodig aanpassen. Tijdens het inchecken kun je ook aangeven wat wel en niet goed is gegaan, en eventuele veranderingen die je wilt in je voedingsschema.

Doe mee!

Wil jij meedoen met dit programma? Je kunt kiezen om het als duo te doen of alleen, solo.  Laat mij jou helpen om in jouw beste shape te komen. Binnen 12 weken kun jij 10 – 15 kg afvallen met het transformatie programma. Een programma gebaseerd op de wetenschap. Meer informatie? Lees het hier. 

1 kilo vet verbranden