Fitness of lingerie fotoshoot met of zonder coaching; Ultimate Body Shoot


Ultimate body Shoot

Deze fitness en lingerie fotoshoot kan een leuk cadeau zijn voor jezelf en/of je partner. Jezelf positief uitdagen, je vrouwelijke schoonheid omarmen en je zelfvertrouwen een boost geven. Bij ‘Ultimate Body Shoot’ draait het volledig om jou! Of je nu kiest voor ons begeleidende coachingstraject van 12 weken, inclusief een fotoshoot om je persoonlijke fysieke prestaties te bekronen, of als je gewoon een losse fotoshoot wilt boeken zonder coaching, onze fotoshoots zijn ontworpen om de schoonheid van elke vrouw te accentueren. Bij mij staat jouw comfort voorop, en ben ik er om je te begeleiden op een reis van empowerment en zelfvertrouwen. Laat je inspireren en ontdek de krachtige vrouw in jezelf!

fitness fotoshoot

YOUR BEST SHAPE

captured forever

sport lingerie fotoshoot
Feminine Photoshoot
Feminine Photoshoot
fitness fotoshoot

Mijn missie

Welkom bij Ultimate Body Shoot, (English version below)een vernieuwend concept ontstaan bij NOEX, met als missie vrouwen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en de kracht van zelfvertrouwen te omarmen.
 
Met coaching
Ons uitgebreide 12-weken programma biedt coaching op het gebied van voeding en training, met als doel het bereiken van jouw beste versie, wat dat ook voor jou betekent. Het hoogtepunt van dit programma? Een persoonlijke fotoshoot, volledig afgestemd op jouw wensen, die je samen met mij (coach & fotograaf) voorbereidt.
 
Het ‘Ultimate Body Shoot’ programma is er om vrouwen te motiveren hun volledige potentieel te benutten. Met de fitness en lingerie fotoshoot willen we de kracht van zelfvertrouwen omarmen en laten zien dat een gezond en fit lichaam op iedereen straalt, ongeacht vorm of maat. Wat jouw verhaal ook is, ik wil jou ondersteunen dit te vertalen naar het eindresultaat van de fotoshoot. Eén ding staat vast: je kunt altijd meer dan je denkt.
 
Zonder coaching
Ultimate body shoot kan ook zonder coaching aangevraagd worden. Laat je e-mailadres hieronder achter, en ik neem contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. 
 
 

 Wil je jouw fysieke prestaties
voor eeuwig vastleggen in een
professionele fotoshoot? 

Of ben je op zoek naar kwaliteitsfoto’s
voor content of gewoon puur voor jezelf?

Onze fitness en lingerie fotoshoot
bieden de perfecte mogelijkheid om
jezelf in de schijnwerpers te zetten.

sport lingerie fotoshoot
Sport lingerie fotoshoot
Sport lingerie fotoshoot
Sport lingerie fotoshoot
Sport lingerie fotoshoot
sport lingerie fotoshoot
sport lingerie fotoshoot

YOUR BEST SHAPE

captured forever

HET VERHAAL VAN FABIENNE

sport en lingerie fotoshoot

Mijn verhaal

‘Ik heb mee gedaan aan de transform 2.0 en heb deze 12 weken afgesloten met een ultimate bodyshoot. Ik sportte al een tijdje met 2 personal trainers maar ik merkte dat ik niet meer voldoende resultaat bereikte op bepaalde plekken. Toen dacht ik, hier moet ik iets mee! Toen kwam ik bij Mirjam terecht. En echt deze combinatie juiste voeding en sporten is alles!! Ik ben super blij met mijn eind resultaat. 10,4% lichaamsvet er af. Ik had van te voren wel gedacht dat ik dit zou kunnen maar nooit dat ik zo ver zou komen wat ik nu bereikt heb. Mirjam is echt super lief en je voelt je heel vertrouwd bij haar. Ze helpt je altijd waar het nodig is. Echt een topper. De peakweek is pittig maar met de juiste voorbereiding is dit echt goed te doen! Ik ben dan ook echt super trots op mijn foto’s en kan bijna niet geloven dat ik dit ben. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik dit gedaan heb!’

Fabienne