Hi,

zoals jullie hebben gezien op Instagram ben ik de nieuwe stagiaire bij NOEX. Maar wie ben ik nou eigenlijk, wat doe ik bij NOEX, wat doe ik in mijn vrije tijd en wat kan ik jullie bieden.

Wie ben ik

Ik ben Dana, 18 jaar en ik woon in Sassenheim bij mijn ouders. Ik heb een oudere zus die ook nog thuis woont en wij hebben 3 hele leuke katjes hier rondlopen. Sinds de maand juli ben ik gestart met een opleiding sportvoeding en start in december nog een opleiding als PT coach. Zelf houd ik heel erg veel van bewegen en zit het liefst niet stil. Ik doe 5x per week krachttraining en probeer minimaal 1x per week wat cardio te doen. Wandelen doe ik ook graag, vaak gezellig met iemand maar ook vaak zat alleen, oortjes in, muziek of podcast aan en gaan. Heerlijk! 

Als ik zo naar mijn verleden kijk kom ik echt van ver. Van jongs af aan was ik best onzeker over mijn lichaam, vooral toen ik naar de middelbare school ging. Ik vergleek mijzelf met anderen en vond mijzelf niet mooi genoeg (wat echt onzin was). Ik ging steeds meer op mijn voeding letten en wilde/durfde steeds minder te eten. Dit leidde tot een eetprobleem. Ik heb uiteindelijk ingezien dat ik hulp nodig had en heb die ook gezocht. Na veel ups en downs ben ik er toch gekomen en daar mag ik zeker trots op zijn. Ik mocht eindelijk weer sporten en kwam in de fitness wereld terecht. Na lange tijd zelf maar wat gedaan te hebben wilde ik een volgende stap, spieropbouw. Hoe dit is verlopen vertel ik in een volgende blog.

 
Maar wat ga ik nu allemaal doen als stagiaire bij NOEX?

Ik kom het NOEX team versterken, blogs schrijven, receptjes maken, meelopen bij het begeleiden van klanten, zelf ook nog meer leren over het vak, veel content maken voor NOEX en er komen nog veel meer leuke dingen aan. Ben jij benieuwd? Houd het Instagram account en de site van NOEX dan goed in de gaten.

Volg mij op instagram

Neem ook even een kijkje op mijn Instagram account; @danadonker_ 
Hier deel ik ook mijn hele fitness journey, dus lijkt jou dat leuk om te zien hoe het bij mij verloopt volg mij dan ffies, vind ik ook hartstikke leuk. 

Liefs, Dana.